Reiki behandeling

Een Reiki  behandeling is een liefdevolle, zachte en ontspannende behandeling met de bedoeling om het geestelijke, mentale, lichamelijke en spirituele welzijnsgevoel van jou te bevorderen. Een Reiki behandeling kan je doen bij mij in de praktijk. Of je kiest ervoor om een Reiki behandeling op afstand te doen wanneer het reizen niet uitkomt. Een Reiki behandeling is absoluut zonder gevaar.

 

Reiki steunt je bij datgene wat op dat moment het belangrijkste is om te helen. Een Reiki behandeling werkt zeer rustgevend en bevordert je geestelijke en lichamelijke gezondheid. Zaken die niet in evenwicht zijn op mentaal, emotioneel of fysiek niveau worden gedurende de behandeling weer in evenwicht gebracht.

 

Voor en na een Reiki behandeling is het van belang dat je veel water drinkt. Dit komt doordat herstel van het zelfgenezende vermogen altijd gepaard gaat met een reinigingsproces op lichamelijk vlak. Afvalstoffen die zich in de loop der jaren in je lichaam hebben opgehoopt komen weer losser en worden door jouw organen verwijdert.

 

behandeling op locatie

Afstand behandeling