Over mij


Welkom,

 

Mijn naam is Bas Doffer.

 

Reiki Master van het Verhevenpad® in Lelystad.

 

Zelf ben ik in 2006 de Reiki cursussen gaan volgen. Bij het Nederlof Instituut in Amsterdam.

In 2013 heb ik de Reiki Master opleiding afgerond bij Lavendine in Lelystad.

 

Vervolgens heb ik een eigen cursus stijl gemaakt. Omdat ik visualisaties en Chakraleer in de cursussen erg belangrijk vind. 

  

Mensen komen er achter dat we in een "nieuwentijdsperk" leven en met name gericht op "levensenergie".

 

Mensen keren weer terug naar hun "innerlijk" om vandaar uit hun "pad" (opnieuw) te bewandelen en kiezen richtingen om een stuk liefde en ontspanning naar hun zelf  toe te creëren zoals Coaching en Reiki.

Goede Coaching is dan ook erg van belang.

 

Mensen beëindigen relaties die negatief effect hebben op hun "zijn" en creëren vriendengroepen om als familie-eenheid het leven te bewandelen waar ze zich gesteund en prettig voelen. 

 

Dat klink raar maar dat is wel goed nieuws.

 

Volwassenen en nieuwentijdskinderen zijn spiritueler, helder denkend, voelend en wetend, geworden zonder al te zweverig te worden zoals we in de jaren 70, 80 en 90 zagen. Laat staan dat je nog op de brandstapel terecht zou komen zoals in de middeleeuwen.

 

Toch bestaan deze energieën al vanaf het begin, want zonder energie bestaat er geen leven. Alles is energie.

 

Mensen leren nu om te gaan met deze energie en dit is steeds in verandering en word krachtiger op aarde. Mensen komen steeds meer tot bewustzijn dat er meer is tussen hemel en aarde. Zo is het nu mogelijk om jezelf te verheven naar een hoger dimensie, zoals ik dat ook onderga en er les in kan geven.

 

Met de kracht van "Reiki' gebruikt je deze energie van puur wit licht, liefdesenergie.

Het houd je in balans en geeft je niet meer dan dat je op dat moment aan kan of nodig hebt.

Dit was dan ook het grootste geheim van Japan, waar de grondlegger van Reiki "Mikao Usui" vandaan kwam.

 

In de jaren 80 is het over komen weien naar Europa en heeft Reiki zich snel ontwikkeld door de hele wereld. 

 

Zoals je de wind niet ziet, zo zie je energie ook niet, maar we doen er van alles mee.

Denk aan een klein kind dat gevallen is op zijn knietjes. Als ouder leg je direct je handen er op en met een kusje is het al gauw genezen. Dat komt omdat het kind aandacht en liefde krijgt en dat is liefdesenergie.

 

Het gekke is dat we van energie weinig afweten. Gelukkig hebben we hier grote sprongen mee gewonnen en is de wetenschap dagelijks bezig om hier meer duidelijkheid over te krijgen. Ook doktoren beginnen zich in deze mysterie te verdiepen. Menige kennis heb ik dan ook mogen verstrekken bij artsen.

 

Dankzij Reiki, meditaties en visualisaties komen wij in contact met het engelenrijk.

Zij zijn onze helpers en begeleiden ons op ons pad. De naam verhevenpad® is door Aartsengel Michael geschonken. Hij is mijn begeleider. Na enige zoektochtjes op Google kwam ik er ook achter dat mijn geboorte naam "Sebastiaan", "verheven" betekend in het Grieks........wonderlijk toch?

 

Graag wil ik je attenderen dat het verhevenpad® geen levensovertuigend bedrijf is en dat Reiki geen levensovertuiging is. Iedereen is welkom, welk geaardheid of levensovertuiging je ook leeft. Zolang we maar met liefde en respect omgaan met elkaar en dat kan in deze nieuwentijd en is dan ook 1 van de mooiste dingen die nu op aarde gebeurd. Tenslotte zijn wij allen 1.

 

Ik ben er van overtuigd, dat het verhevenpad® een onderdeel is van het Goddelijk plan.

Namelijk elkaar bijstaan en een helpende hand voor elkaar  zijn.

 

Wees welkom!

 

Met vriendelijke groet,

Reiki master 

verhevenpad®