Over ons


Welkom,

 

Mijn naam is Bas Doffer.

 

Reiki Master van het Verhevenpad® in Lelystad.

 

Samen met Farid en het SinterklaasLely team is het ons pad om anderen te helpen en ondersteunen op hun "levenspad" en dat "verheft" ons.

 

Zelf ben ik in 2006 de Reiki cursussen gaan volgen. Bij het Nederlof Instituut in Amsterdam.

In 2013 heb ik de Reiki Master opleiding afgerond bij Lavendine in Lelystad.

 

Vervolgens heb ik een eigen cursus stijl gemaakt. Omdat ik visualisaties en Chakra leer in de cursussen erg belangrijk vind. 

 

In 2016 merkte ik op, dat mensen begeleiding nodig hebben om met Reiki om te gaan. Dit heeft er toegeleid dat ik een nieuw concept heb ontwikkeld  dat “Reiki in beweging “® heet. Het is 't kindje van het Verhevenpad® geworden. Geen of wel al Reiki tot u bezitting. het maakt allemaal niet uit.

Ik verwelkomen u graag.

 

Mensen komen er achter dat we in een "nieuwentijdsperk" leven en met name gericht op "levensenergie".

 

Mensen keren weer terug naar hun "innerlijk" om vandaar uit hun "pad" weer te bewandelen en kiezen richtingen om een stuk liefde en ontspanning naar hun zelf te creëren zoals Yoga en Reiki.

Goede Coaching door ons is dan ook erg van belang.

 

Mensen beëindigen relaties die negatief effect hebben op hun "zijn" en creëren vriendengroepen om als familie-eenheid het leven te bewandelen waar ze zich gesteund en prettig voelen. 

 

Dat klink raar maar dat is wel goed nieuws.

 

Volwassenen en nieuwentijdskinderen zijn spiritueler helder denkend, voelend en wetend, geworden zonder al te zweverig te worden zoals we in de jaren 70, 80 en 90 zagen. Laat staan dat u nog op de brandstapel terecht zou komen.

 

Toch bestaan deze energieën al vanaf het begin, want zonder energie bestaat er geen leven. Alles is energie.

 

Mensen leren nu om te gaan met deze energie en dit is steeds in verandering en word krachtiger op aarde. Mensen komen steeds meer tot bewustzijn dat er meer is tussen hemel en aarde. Zo is het nu mogelijk om uzelf te verhevene naar een hoger dimensie, zoals wij dat ook ondergaan en er les in mogen geven.

 

Met de kracht van "Reiki' gebruikt u deze energie van puur wit licht, liefdesenergie.

Het houd u in balans en geeft u niet meer dan dat u op dat moment aan kan of nodig heeft.

Dit was dan ook het grootste geheim van Japan, waar de grondlegger van Reiki "Mikao Usui" vandaan kwam.

 

In de jaren 80 is het over komen weien naar Europa en heeft Reiki zich snel ontwikkeld door de hele wereld. 

 

Zoals u de wind niet ziet, zo ziet u energie ook niet, maar we doen er van alles mee.

Denk aan een klein kind dat gevallen is op zijn knietjes. Als ouder legt u direct uw handen er op en met een kusje is het al gauw genezen. Dat komt omdat het kind aandacht en liefde krijgt en dat is liefdesenergie.

 

Het gekke is dat we van energie weinig afweten. Gelukkig hebben we hier grote sprongen mee gewonnen en is de wetenschap dagelijks bezig om hier meer duidelijkheid over te krijgen. Ook doktoren beginnen zich in deze mysterie te verdiepen. Menige kennis hebben wij dan ook mogen verstrekken.

    

Wij zijn geïnspireerd door: God, Jezus, Boeddha, Shiva, Mohamed en de Aartsengelen met name Aartsengel Michael. Zij zijn de bron en en geven ons verheven kracht.

We kennen hun geschiedenis uit boeken, documenten, maar dit is door de mensheid geschreven en hebben we het zelf niet meegemaakt (ondank reïncarnatie) en kunnen we hier niet over oordelen laat staan een geloofsovertuiging er op na houden.

 

Dankzij Reiki, meditaties en visualisaties komen wij in contact met het engelenrijk.

Zij zijn onze helpers en begeleiden ons op ons pad. De naam verhevenpad® is door Aartsengel Michael geschonken. Hij is mijn begeleider. Na enige zoektochtjes op Google kwam ik er ook achter dat mijn geboorte naam Sebastiaan "verheven" betekend in het Grieks........wonderlijk toch?

 

Graag wil ik u attenderen dat het verhevenpad® geen levensovertuiging bedrijf is en dat Reiki geen levensovertuiging is. Iedereen is welkom, welk geaardheid of levensovertuiging u ook heeft. Zolang we maar met liefde en respect omgaan met elkaar en dat kan in deze nieuwentijd en is dan ook 1 van de mooiste dingen die nu op aarde gebeurd. Tenslotte zijn wij allen 1.

Wij zijn van overtuigd, dat het verhevenpad® een onderdeel is van het Goddelijk plan.

 

Wilt u ook het verhevenpad® bewandelen, kies dan het pad dat het beste bij u aansluit hier op de site en meld u aan.

 

Wees welkom!

 

Met vriendelijke groet,

Reiki master Bas Doffer 

 

verhevenpad®